Josef Maršálek má pro vás nachystáno spoustu vynikajících receptů
Josef Maršálek je pekař a cukrář, který se věnuje pečení již od svých 15 let. V kuchyni objevil svůj svět, kde může experimentovat s různými chutěmi a využít své kreativity. Každý koláč, dort nebo chleba je pro něj kouskem umění. Pečení je pro něj něco, jak sdílet lásku.
Josef Maršálek a pořad Buchty po ránu
Pořadem České televize s názvem Buchty po ránu provází známá dvojice, cukrář Josef Maršálek a herečka Tereza Bebarová. Ti společně před zraky diváků pekli po dvacet nedělí známé i méně známé sladké i slané dobroty a přidali i tajné triky a rady, jak si s pečením poradit. Pořad Buchty po ránu naleznete na iVysílání České televize.
Nejoblíbenější recepty Josefa Maršálka
Josef Maršálek nabízí spoustu skvělých receptů. Mezi nejoblíbenější patří kynuté koblihy, valašské frgály, žloutkové věnečky, nadýchaná bublanina, luxusní kremrole či čokoládový nebo punčový dort, ale i slané recepty, jako je bramborový quiche či pizza langoš.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!
Black Friday v kuchyni? Kupte si balíček našich kuchařek za zvýhodněnou cenu!
Výborný rychlý jablečný štrúdl bez kynutí: Nadýchané těsto a šťavnatá náplň tvoří dohromady dokonalou dvojici