Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Smažené bramborové šišky s kysaným zelím jsou výbornou chuťovkou i skvělou přílohou, třeba k pečenému masu