Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 2. 5. 2024
Snad vám dnes přijde k chuti polévka z listového špenátu a jako hlavní chod smažený kuřecí sekaný řízek. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše a zeleninový salát či kompot. Možná se ale rozhodnete pro vepřové srdce v jemné omáčce, jako příhoha se bude hodit houskový knedlík nebo těstoviny. Na moučník z dnešní nabídky můžete použít i mražené ovoce, pokud byste neměli čerstvé.
Článek v magazínu Domácí langoše: Jogurtové kynuté těsto je neuvěřitelně vláčné, česnek dodá langošům grády a strouhaný sýr chuť jak ze stánku
Článek v magazínu Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Článek v magazínu Co víme o čekance a chřestu
Dnešní tip pro vás – středa 1. 5. 2024
Přeji vám hezký sváteční den. I pro dnešek jsem pro vás vybrala několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete sestavit své menu. Věřím, že si vyberete.
Článek v magazínu Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Článek v magazínu Češi dávají přednost zelenému chřestu
Dnešní tip pro vás – úterý 30. 4. 2024
Pokud máte rádi luštěniny, ale někdy nemáte čas na jejich delší vaření, můžete použít i fazole v konzervě. Dnes je v nabídce recept na jednu polévku. A k této polévce bych zvolila kedlubnové zelí s dušeným vepřovým masem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborové noky.
Článek v magazínu Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet
Článek v magazínu Jak netradičně využít čerstvé kopřivy: Připravte si třeba osvěžující limonádu plnou vitaminů
Článek v magazínu Pečeme s Ivou: Usmažte si dokonale nadýchané langoše jako od stánku!
Dnešní tip pro vás – pondělí 29. 4. 2024
Pro začátek nového týdne je v nabídce polévka s cizrnou a zeleninou. Pokud byste potřebovali pokrm s jednoduchou přípravou, tak jistě jako hlavní chod zvolíte zapečené těstoviny. Je vhodné je pak doplnit zeleninovým salátem nebo nakládanými okurkami.
Článek v magazínu Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér
Článek v magazínu Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Dnešní tip pro vás – neděle 28. 4. 2024
Dnes byste mohli uvařit kuřecí vývar z kuřecích hřbetů nebo celých skeletů. Pokud uvaříte větší množství, tak se dají vývary velice dobře zamrazit k pozdějšímu použití. A jako hlavní chod bych doporučila využít sezónu chřestu a připravit máslový kuřecí plátek. Nezapomeňte na moučník, věřím, že vám bude chutnat.
Článek v magazínu Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Článek v magazínu Dokonalé zeleninové řízky v těstíčku: Řízek z dýně, cibule nebo kedlubny skvěle nahradí drahé maso
Dnešní tip pro vás – sobota 27. 4. 2024
Přeji vám hezký víkend. Pokud ještě nevíte, co byste uvařili, tak i pro dnešní den je v nabídce několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete vybrat. Polévku připravíte z bílého chřestu a k ní se budou hodit všechny nabízené pokrmy. Moučník je dnes nepečený, musí se ale nechat odležet, aby sušenky zvláčněly.
Článek v magazínu Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Článek v magazínu Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes
Dnešní tip pro vás – pátek 26. 4. 2024
Dnes je v nabídce polévka se zeleninou a vaječnými nočky. K této polévce se jako hlavní chod budou moc dobře hodit zapečené brambory s uzeným masem a sýrem. Pokrm bych ještě doplnila zeleninovým salátem. Ale možná, že z dnešní nabídky dostanete chuť na něco jiného.
Článek v magazínu Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Článek v magazínu Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Rajská polévka jako od babičky: Z čerstvých rajčat chutná božsky, voní skořicí a hřebíčkem a sladký nádech podpoří zkaramelizovaný cukr