Voňavé a lahodné sádlo. Surovina, která znovu získává oblibu
Když se řekne sádlo, mnoha z nás se začnou sbíhat sliny na měkoučký chleba namazaný silnou vrstvou této lahůdky. Vepřové (nebo i drůbeží) sádlo se nepoužívá jen ve studené kuchyni, hodí se také na smažení nebo na pečení. Je velmi kalorické, ale pokrmům dělaným na sádle to pro jejich skvělou chuť odpustíme.
Tipy na pokrmy obsahující sádlo
Konzumovat můžete samotné domácí sádlo a škvarky. Na sádle se dá připravit šťavnaté a křehké maso, třeba kostky na guláš nebo například bramboráky. Sádlo můžete využít i při sladkém pečení, výborné je linecké cukroví nebo kynuté koláčky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak úspěšně hubnout podle horoskopu: Čemu by se měli vyhýbat Raci, co se hodí pro Berany a které potraviny škodí Pannám
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Arabský pudink: Horký nápoj s vůní orchidejí se považuje za afrodiziakum. Zkuste ho!