Den třešní v čokoládě
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Představte si, že kousnete do pralinky a najednou máte ústa plná ovocné šťávy, chuti čerstvého ovoce a výborné čokolády. Ovocné pralinky, polité čokoládou nebo namočené do polevy a ozdobené jako opravdové bonbóny, můžete darovat nebo je sníst jako dezert.
Čerstvé ovoce, určené k máčení do čokolády, musíme pečlivě očistit a pokud ho omyjeme, musíme ho také osušit. Vyjmeme pecky. Pak si připravíme kousky, které budeme v čokoládě máčet - celé plody, jednotlivé dílky, kostky, tyčinky, kuličky.
Kalendář Celý kalendář
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Připravíme si čokoládu a pečicí papír na hotové pralinky.
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Čokoládová poleva dokáže pěkně potrápit. Jak ji napravit, aby byla zase pěkně hladká
Jak nastrouhat krásně čokoládu? Jednoduché čokoládové zdobení dá našim zákuskům a dezertům nový rozměr
Komentáře