Jak scedit těstoviny jednodušším způsobem? Podívejte se na názorné video
Toužíte po dokonale uvařených těstovinách na skus? Pak byste je měli ihned po uvaření scedit, aby nebyly rozvařené. Pokud se však nechcete trápit s pokličkou, vyzkoušejte místo ní sítko a uvidíte, jak je slévání těstovin najednou jednoduché a bezstarostné.
Scezení těstovin sice není žádná věda, ale často nás může pěkně potrápit. Poklička je horká, uvařené těstoviny snadno proklouznou, navíc vodu nemusíme vylít úplně. Tak proč si to nezjednodušit? S naší praktickou vychytávkou budete mít těstoviny zbavené vody raz dva. Jak na to?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak scedit těstoviny
Máme pro vás jednoduchý postup:
- Uvařte těstoviny klasicky podle návodu na obalu.
- Připravte si sítko, umístěte jej na hrnec a vodu slijte.
- A voilà, hotové těstoviny zůstanou v hrnci, a to bez přebytečné vody.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Komentáře