16 receptů na zpracování mletého masa: Nechte se inspirovat těmi nejlepšími pokrmy
Mleté maso má v kuchyni nezastupitelnou roli. Lze ho připravit na mnoho způsobů a protože je lehce stravitelné, zpracujeme tímto způsobem i ty části masa, které bychom jinak nevyužili nebo je museli dlouho a složitě upravovat.
Nejčastěji se používá maso hovězí, vepřové a kuřecí. Mletá zvěřina se hodí více do klobás, stejně jako maso skopové. Mleté rybí maso zužitkujeme nejčastěji do karbanátků. Připravili jsme pro vás výběr receptů, ve kterých je mleté maso hlavní surovinou.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Lasagne s mletým masem
- Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
- Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
- Burgery z hovězího mletého masa
- Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
- Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
- Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu
- Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
- Milánské špagety s mletým masem
- Pomazánka z mletého masa
- Závin s mletým masem
- Francouzské brambory s mletým masem
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Zapečené těstoviny s mletým masem
- Bramboráky s mletým masem
- Gulášová polévka z mletého masa
1/16
1/16
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Komentáře