Vše o pěstování, sklízení a zpracovávání darů ze zahrady. Všechno má svůj čas i pravidla
Téměř po celý rok nám zahrada nabízí spoustu skvělých plodin a květin, které můžeme využít nejen v kuchyni. Abyste z toho dokázali vytěžit maximum, je dobré vědět, jakou péči od A do Z si zaslouží jednotlivé komponenty na zahradě.
Jaké tipy a triky se v seriálu "Zahrada" dozvíte?
V seriálu "Zahrada" se dozvíte prakticky všechno, co potřebujete vědět, abyste si mohli vypěstovat téměř jakoukoliv surovinu. Dozvíte se především:
- jak pěstovat,
- jak si zpestřit zahradu,
- jak předejít různým neduhům na zahradě,
- co vysadit na zahrádce,
- jak urychlit dozrávání,
- jak a kdy sklízet,
- jak se starat o zahradu,
- jak zpracovávat úrodu.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 19 Další
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Co se zásobami hub? Zkuste rychlou smaženici, tradiční kulajdu nebo bedlové řízky
Cukrář Josef Maršálek: Kostka ve skluzu už nefrčí, trendem jsou koláče a babiččiny buchty
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!