Dita P. a neobyčejně obyčejné příběhy, ve kterých se vaří
Takové ty obyčejné příběhy neobyčejně prozářené sluncem a zjemněné něhou matky, manželky, kamarádky. Dita Pecháčková si svým televizním pořadem Deník Dity P. získala nejen mnoho fanoušků, ale i kritiků. Když ale odmyslíme to všechno okolo, má Dita P. z kulinářského hlediska co nabídnout. I proto vydala už tři dobře prodávané kuchařky. V poslední době se zaměřuje hlavně na psaní receptů pro děti - barevně a vzhledem k jejímu mateřství také velmi autenticky slovem i obrazem podaných .
Dita Pecháčková každopádně není pouze výbornou kuchařkou, ale i šikovnou obchodnicí a designerkou. Její porcelánové sady, zastěry a brože pozvednou vaření i stolování o stupeň výš. Když se jídlo z kvalitních lokálních surovin podá na kvalitním porcelánu, takový oběd se stane sváteční záležitostí. Dita P. to dobře ví.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Milujete brambůrky? Vyrobte si jejich zdravou variantu! Výborné jsou celerové nebo polentové
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí