Roman Paulus - učte se od mistra
Pražské restauraci Alcron svým kuchařským uměním zařídil věhlas a michelinskou hvězdu na šest let. Receptům chuťového virtuosa Romana Pauluse je proto radno věřit. Na své si přijdou milovníci vaření i ti, kteří potřebují udělat dojem na pozvané strávníky. Vegetariáni i masožravci, milovníci sladkého i slaného najdou ty pravé recepty. Roman Paulus ví, co je dobré.
Tak se nebojte, nakupte kvalitní potraviny, vše si pečlivě připravte a s chutí do toho!
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Libečková polévka opiška: Netradiční krkonošská česnečka voní bylinkami a česnekem a je snadná na přípravu