Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem dnes vytvořila podle své chuti. Jídlo je příjemně voňavé, ale není překořeněné. A ta zakysanka s brusinkami nahoře mu dodají na pikantnosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2011 11:58
19. 2. 2010 15:16
19. 2. 2010 15:09
19. 2. 2010 15:04
19. 2. 2010 14:57
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji.
Růženko ještě mi tu porce zbyla,takže jestli máš zájem....
19. 2. 2010 09:11
19. 2. 2010 00:29
18. 2. 2010 22:16
18. 2. 2010 21:18
18. 2. 2010 19:48
18. 2. 2010 18:40
18. 2. 2010 18:29
18. 2. 2010 18:26
18. 2. 2010 17:43
Jinak zvěřinu - srnčí, jelení, kančí, mufloní - měli v akci v Intersparu
18. 2. 2010 17:42
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 19 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na rozmarýnu plátky z divočiny srnčí plátek srnčí kýta recepty plátky ze srnčího jelení plátky jelení kýta plátky srnčí kýta na rozmarýnu plátky ze srnčího masa srnčí kýta platky zvěřina na rozmarýnu srnčí plátky na zelenině zverina na jalovci jeleni platky na zelenine srnčí na brusinkách jelení plátky recept jelení plátky recepty plátky ze srnčí kýty srnci kyta na jalovci srnčí recepty
Suroviny: kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
24 názorů