Všehochuť z hovězího masa
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 781 kJ / 3 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,38 g |
Tuky | 242,49 g |
Vláknina | 21,73 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 114,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Dušené pokrmy - upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2010 12:34
25. 2. 2010 00:18
24. 2. 2010 22:56
24. 2. 2010 22:52
24. 2. 2010 22:51
24. 2. 2010 22:40
24. 2. 2010 22:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 4 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 7 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 8 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 38 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
Nejlepší luštěninové polévky: Všechny jsou vydatné, příjemně nás zahřejí a rozhodně nezatíží naši peněženku
Další recepty
Tématické fráze: vaříme z hovězího masa hovězí maso recepty hovězí maso recepty z hovězího masa sušené hovězí maso příprava hovězího masa příprava sušeného masa vaření z hovězího masa zbytky hovězího masa vaření hovězího masa zbytky z hovězího masa vaříme ze sušeného masa sušení masa recepty na sušení masa susene hovezi hovezi maso priprava recept susene hovezi sušení hovězího sušené hovězí recept recepty z hovězího
Suroviny: mouka, sůl, pepř, řízky, olej olivový, cibule, česnek, pórek, vývar hovězí, víno červené, pepř mletý, bobkový list, cuketa, brambory, slanina anglická
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
7 názorů