Zajíc "Provence"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2015 21:22
Vidím,že ten zajíc není odblaněný a ani vyříznutý váček s tím tukem v koleně,který dost jídlo nepříjemně ovoní,je to záměr?
11. 3. 2010 19:28
Konecne recept na zajice!! Super, mam jich spoustu a nevim, jak s nimi! Radulko, dekuji a holky, prece se nerozhadate. Radulka sem vlozila svobodne svuj recept a dala mu sve vlastni jmeno. Ostatni mohli na chyby upozornit, ale nechat to na Radulce, jestli recept prejmenuje. Na druhou stranu Radulko, i kritika je krasna, necerti se hned..Radeji sem davejte ty vase uzasne recepty a bude to! Zadne hadani a certeni se!! Jinak davam bodik a ukladam!
11. 3. 2010 17:48
Radulkozajíc no to je super dobrotafotopostup na jedničkuposílám Ti i kytičku. 9.tého bodíka jsem již dala a do oblíbených uložila
11. 3. 2010 16:26
Zajíce bych si dala Vypadá moc hezky
11. 3. 2010 16:20
Opravdu bych chtěl mít starosti některých uživatelek ... nebudu jmenovat, dotyčná ví, o kom je řeč Zde pod receptem má být pouze diskuze týkající se samotného receptu a je myslím na samotném uživateli, jak si jej nazve ... toť vše.
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík +7
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík +7
11. 3. 2010 15:54
jinak radulko recepty máš super tak se nenech rozhodit
11. 3. 2010 15:52
Vypadá to skvěleBod Jj, někteří prostě furt na něčem hledají chyby Tady jsme kvůli vaření
11. 3. 2010 15:48
vy dvě jste taky chytrý jak rádia běžte si poučovat děti ve škole jestli jste učitelky a starejte se radši o sebe tady nikdo nestojí o to aby jste ho poučovaly vy.....!!!!spoustě lidem už tu lezete na nervy těma trapnýma komentářema! Každej si tu napíše recept jakej chce a nemusíte hned trapně hledat chyby..přečtu a jedu dál neřešim né.jestli se chcete dohadovat tak někde jinde!!!
11. 3. 2010 15:11
Ještě jednou tu píšu ten recept má název "provanc" z mého osobního důvodu. Napsala jsem text do uvozovek a s malím písmenem. Tudíš to nelze brát jako hrubku.Pokud má někdo rád češtinu tak ji má rád i s různými upravami, fonetizací a počešťováním, proto je čeština krásná!
11. 3. 2010 15:01
Milá děvčata, tak to tu ještě nebylo!!!
Radulko, recept je skvělý a to je důležité. Nenech si znechutit den někým, kdo se třeba špatně vyspal Jsem ze severu, dnes po dlouhé době svítí sluníčko a já nakládám zajíce podle tvého receptu a je mi opravdu jedno jak se skutečně jmenuje tento recept a tak jsem se zeptala i toho zajíce a jemu je to také fuk. Nenech nás ostatní bez tvých receptů a přeji mnoho krásný dnů plných vařících a pečících vůní
Radulko, recept je skvělý a to je důležité. Nenech si znechutit den někým, kdo se třeba špatně vyspal Jsem ze severu, dnes po dlouhé době svítí sluníčko a já nakládám zajíce podle tvého receptu a je mi opravdu jedno jak se skutečně jmenuje tento recept a tak jsem se zeptala i toho zajíce a jemu je to také fuk. Nenech nás ostatní bez tvých receptů a přeji mnoho krásný dnů plných vařících a pečících vůní
11. 3. 2010 14:59
Spagi, prosím tě, oprav si tu chybu ve větě!!
11. 3. 2010 14:58
Já se Janě R. omlouvám, že miluju svou mateřštinu a zbytek ve vzkazu. To fakt pod ta výborný recept nepatří
11. 3. 2010 14:58
11. 3. 2010 14:56
Už mi tady opravdu chybí jen paní Di z cz. receptů.
11. 3. 2010 14:55
Děvčata tady se tak často dohadujete,nechte toho.Myslím,když někdo napíše něco s chybou je to jeho ostuda a nemusí kvůli tomu opouštět diskuze.Ty chyby opravdu někdy bijí do očí.Jinak víc jak vaše recepty je lepší počteníčko ty vaše hádky.Nic ve zlém.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 16 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 31 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 57 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
42 názorů