Margot řezy (hrnečkové)
Vláčné řezy s typickou vůní Margot čokolády jsou jednoduché a rychlé, všechny přísady odměříme bez vážení, jen pomocí hrnku. Řezy po upečení potřeme hladkou čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 741 kJ / 4 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 123,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na jeden plech použijeme na odměření hrnek o objemu 250 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2024 17:12
8. 1. 2023 11:51
2. 12. 2021 08:47
20. 5. 2017 11:51
10. 5. 2014 18:40
7. 4. 2014 12:42
26. 8. 2013 15:01
17. 3. 2012 09:29
28. 3. 2011 15:06
23. 8. 2010 14:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 28 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Margotková kolečka: Výtečné slepované cukroví úchvatně voní kokosem a čokoládou
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: margot řezy hrníčkové margot řezy hrnečková buchta řezy margot hrníčkové hrneckove recepty margot řezy hrnickove margot řezy recept hrnečkové moučníky řezy margot hrnečkové buchty řezy z margotky margot placka hrnkove margot řezy moučník margot placka z margotky hrnickove rezy margot hrnickove margot buchta placka z margot hrneckova babovka hrnečková margot buchta
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, čokoláda margot, mléko, olej, smetana ke šlehání, vejce, poleva čokoládová, kokos
Margot řezy (hrnečkové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xr3k
10 názorů