Pečený úhoř na žampiónech
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 17:46
Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar
27. 9. 2010 17:42
Colombo takže mám vlastně štěstí, že si všechny tyto ryby sama nachytám pěkně se zrelaxuji a ještě ušetřím za ryby
27. 9. 2010 17:38
Bohužel, je to jedna z našich nejdražších ryb, kilo živé váhy stojí cca 350,-Kč stejně tak drahá je i štika, candát a sumec Takové ryby kupujte jen na výlovech tam je cena až poloviční a tedy velmi dobrá !
27. 9. 2010 17:30
Colombo tak to jsem netušila, že dát si někde úhoře je tak drahé Ještě, že ryby kupovat nemusíme a pěkně si je ulovíme
27. 9. 2010 17:26
Tak to je luxusní dobrota. Jen jeho cena je katasrofa - Brno farmařské trhy 1O dkg uzeného úhoře 110,-Kč. Když dal pán dva kousky i s hlavou na váhu tak chtěl 325,-Kč. Málem jsem ho poslal někam....., ale raději jsem odešel opodál.
27. 9. 2010 17:21
Nikde jsem ho ani neviděla prodávat... Počkám a v létě si ho objednám v třeboňské Šupině...
27. 9. 2010 17:02
Elizo úhoř je náramná mňamka...navíc po úpravě úplně krásně oddělíš maso od páteře a nemusíš vybírat kostičky
27. 9. 2010 16:09
+15taky jsem to ještě nejedla,vypadá to dobře
27. 9. 2010 15:24
Hanko, úhoře jsem ještě nejedla... Vypadá to moc hezky.
27. 9. 2010 15:24
Hani to je mňamka+
27. 9. 2010 15:23
Hm,musí to být bašta ,ještě jsem to nejedla,ale vypadá skvěle na těch žampionech
27. 9. 2010 14:36
Jahoda není nedostupná...víš kolik jich je na přehradách a v jiných nádržích chce to rybařit, nebo znát nějakého rybáře
27. 9. 2010 14:33
Výborná ryba, ale bohužel nedostupná. V Chorvatsku se nám kdysi poštěstilo a byla na grilu božská, lahůdka
27. 9. 2010 14:18
27. 9. 2010 14:08
Jo úhoř - to je super rybka Kdysi byla u nás na náměstí rybí prodejna a tam měli úhoře velice často. Dělávali jsme je na másle a kmíně. To byla lahůdka. No ale to je tak 50 let zpátky. Uzeného jsme jedli v Německu. Samozřejmě bodík +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 13 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 18 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 20 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mořský úhoř recept mořský úhoř ryby recepty mořský úhoř úhoř na másle recept uhor na masle mořský úhoř recepty uhor na grilu uhoř úhoř recepty úhoř recept úprava úhoře recept mořský úhoř uhoř mořsky recept recepty uhoř mořský úhoř mořský uzený úhoř recepty na uhoře recepty úhoř uzený úhoř cena uhoř na grilu-recept
Suroviny: úhoř, žampiony sterilované, brambory, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej, koření provensálské
Pečený úhoř na žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0rw
27 názorů