Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dip z červené řepy

Tento lahodný dip z červené řepy je velmi jednoduchý na přípravu. Zemitou chuť řepy zjemníme majonézou a jogurtem a dochutíme kečupem, česnekem a cibulí. Hodí se například ke smažené rybě.

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

9. 12. 2011 21:37

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je výborný ke smažené rybě. Přeji všem dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 12. 2011 11:21

:-):yes:

AniCiz

9. 12. 2011 22:02

:yes:VÝBORNÝ..taky dělám..s řeckým jogurtem nemá chybu:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dip z červené řepy kečup z červené řepy dip dip nebo omáčka k rybě dip k rybě dip k rybám smažená červená řepa červená řepa dip jogurtový dip k rybě dip s červené řepy červená řepa smažená čokoládový dip dip z kecupu dyp k rybě dip z řepy kecup z cervene repy dip z červené cibule dip ke smažené rybě dip cervene repy dip z Majolky®

Suroviny: řepa červená, majonéza, jogurt bílý, kečup sladký, cibule, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Dip z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMmn