Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,92 g |
Tuky | 91,93 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 170,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož jsem si ještě nevybrala novou troubu, tak je tentokrát korpus koupený - a je docela dobrý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2012 18:12
15. 1. 2012 17:42
15. 1. 2012 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 2 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 6 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 52 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jahody se šlehačkou čím zvlhčit korpus jahody se šlehačkou recept jak zvlhcit dort korpus s jahody cim zvlhcit dort čím zvlhčit dortový korpus slehačkové řezy jahody cim potrit na dortu šlehačková náplň do dortů dorty šlehačkou jahody cim potrit jahody slehačkové dorty slehačkové dorty recept ozdoba dortu šlehačka a jahody dorty s jahody slehackovy dorty recepty čím zvlhčit sušenky cim potrit jahody na dortů čím zvlhčit sušenky na dort ?
Suroviny: korpus piskotový, jahodová marmeláda, kompot jahodový, čokoláda, tvaroh, cukr, pudink vanilkový, mléko, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
3 názory