Masíčko jako španělský ptáček
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 273 kJ / 2 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,46 g |
Tuky | 192,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to taková rychlovka, když se nám nechtějí motat ptáčky, ale výsledek je chuťově úplně stejný. Jen jsem nedávala vajíčko, ale mohlo by se uvařené na tvrdo položit navrch.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2020 12:30
27. 2. 2012 17:31
25. 2. 2012 17:08
25. 2. 2012 16:10
majda2-Majdi,Ivulinka má tady na Topkách príma recept na ražniči v pekáčkuJá už jiné nedělám
25. 2. 2012 15:23
25. 2. 2012 14:42
25. 2. 2012 13:51
25. 2. 2012 12:20
25. 2. 2012 12:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 39 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 42 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: španělsky ptáček z vepřové maso recept ptáčci z vepřového masa vepřové jako španělské ptáčky španelsky ptaček z veproveho vepřová kotleta španělský ptáček ptáčky z kotlety rozházený španělský ptáček španělský vepřový ptáček recept rozházené ptačky vepřový španělský ptáček španělký ptáček španělské ptáčky z vepřového masa ptáčky z vepřového masa veprove ptacky vepřové špaňelské ptáčky rozstreleni ptačci recept ptačky z vepřoveho masa rozházené ražniči recept na španělské ptáčky z vepřového ptáčci z kotlety
Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, slanina uzená, cibule, okurky sterilované, hořčice, sůl, pepř, masox, olej, mouka hladká
Masíčko jako španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RwkV
9 názorů