Houbové řízky
Sezónní dobrotu připravenou z vlastnoručně nasbíraných hub můžeme v ostatních obdobích roku zaměnit přípravou žampionů nebo hlívy. Vždy získáme chutné jídlo, které lze doplnit na talíři tatarskou omáčkou a bramborami.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obalování hub si usnadníme tím, že mouku i strouhanku si dáme do igelitových sáčků. Lehkým potřesením sáčku máme obaleno najednou i několik kusů. Takto obalujeme i květák.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2023 09:03
19. 8. 2023 09:13
10. 9. 2019 12:34
20. 7. 2012 09:14
19. 7. 2012 16:27
10. 8. 2011 21:09
3. 7. 2011 15:53
1. 7. 2011 21:10
26. 8. 2010 21:44
17. 8. 2010 16:33
17. 8. 2010 10:09
17. 8. 2010 10:04
4. 10. 2009 19:39
4. 10. 2009 14:29
3. 10. 2009 23:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 minutou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 42 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 45 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 45 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Falešný řízek ze sírovce: Chutná jako kuře a nebude vás stát ani korunu. Takhle snadno se připravuje
Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Další recepty
Tématické fráze: řízky z hub rizky z bedly houbový řízek obalovane houby smažené řízky z hub houbové řízky v těstíčku obalované bedly řízek z hub smažené houbové řízky řízky z bedel řízek z bedly bedla jako rizek houby jako řizek bedla řizky smažení hub řízky z hub recept bedla řízek obalování hub řízky z hřibů houby jako řízky
Suroviny: houby, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, tuk na smažení
Houbové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDql
20 názorů