Rybářská pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 450 kJ / 3 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 326,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj – recept je pod názvem Rybářská svačinka ve Sladkovodní kuchařce od autora Milana Paličky.
Podobný recept dělali i staří rybáři z našeho klubového rybníka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2012 17:36
hmmm - ta musí být až budu dělat, umelu pro sebe si trochu odeberu (česnek se mnou dělá divy) a ostatním přidám ten česnek, nó
9. 12. 2012 11:52
Jiříku, jenže ty tvoje doma uzené ryby musí chutnat úplně jinak, než ty koupené. To bude jiná bašta
9. 12. 2012 09:06
sunny.sofi - v masně, kde nakupuji, mi lalok objednali, po dodání z jatek zavolali.....někdy tam mají i hlavy, tak ovárek z hlav nebo bůček, jak píše Jarda Kadic, se dá použít taky.
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
9. 12. 2012 00:17
Jirko, paráda. Na té druhé fotce jsou určitě nějaké uzené rybky domácí výroby, že jo??
8. 12. 2012 22:27
sunny.sofi: Myslím, že by šel použít i vařený bůček
8. 12. 2012 21:59
Recept se mi moc líbí, jen bych byla ráda, kdybys mi napsal, co lze použít místo laloku - nevím, kde ho sehnat. Jinak super recept, posílám bodík a ukládám.
8. 12. 2012 21:56
Jiri V.:
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
8. 12. 2012 19:58
8. 12. 2012 19:57
Péťa - jméno vzniklo podle koní, předkové sedlačili. Ale od té doby, co rybařím, odvozuji své jméno od té malé rybky pstruhového pásma - vranky. Pro nerybáře, je to malá nehezká rybka.....na rozdíl ode mě
8. 12. 2012 19:45
Zase rybí trochu jinak.Je vidět, že ryby jsou Tvoje krevní skupina, vždyť i jméno zavání takovou malou rybkou.
8. 12. 2012 19:33
milý Jiří nápady hýří, pomazánka hezká je, bodík ti už letí, pozdravuj své děti a taky Petrův zdar.. hodně štěstí, žádný zmar
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z laloku pomazánka z tolstolobika pomazánka z uzeného tolstolobika pomazánka z uzeného laloku pomazanka z vareneho kapra studený vepŕový lalok pstruhová pomazánka pomazanka uzený tolstolobika uzeny tolstolobik pomazánka pomazanka z uzeneho tolstolobik pomayánka z uzeného tolstolobika rybí pomazánka z tolstolobika pomazanka s uzeneho tolstolobika ryba lalok pkrabí pomazánka recept z tolstolobika rybarska palicka uzení laloku pomazanka z vepřoveho laloku vařený lalok pomazanka z vepřového laloku
Suroviny: ryba uzená, lalok vepřový, česnek, cibule, sůl, pepř
Rybářská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgwL
11 názorů