Frankfurtska fazolacka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 0,38 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dlouhe provarovani je pro lepsi plnejsi chut.
Mnozstvi a pomery jsou spise orientacni a kazdy si je jiste rad prizpusobi svemu vareni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2013 18:02
Aniik: možná jsi ten receptík měla tak upravit, že čočka vlastně zahušťuje, ale i tak, ta doba je dost dlouhá
19. 1. 2013 17:56
ta cocka funguje spis jako ochuceni/zahusteni.. jinak asi zalezi na typu fazoli, ty, co kupuju se mi nikdy nerozvarily..
19. 1. 2013 17:53
No doba vaření je určitě nesmysl, navíc nejdřív bych přidala brambor, pak mrkev a pak konzervy a hotovo musí být do 20-25 minut i s klobáskou
19. 1. 2013 17:46
Ty fazole musí být rozvařené, než se uvaří ta brambora. A čočka taky..
19. 1. 2013 17:46
No neviem, šošovica z konzervy sa bude variť cca hodinu, veď bude rozvarená nie?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 28 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 51 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Další recepty
Tématické fráze: fazolacka franfurtska polévka s madarskou klobasou fazolacka bez brambor fazolacka s konzervy fazolacka z konzervy fazolacka s brambory
Suroviny: fazole červené, fazole bílé, čočka, cibulka, mrkev, brambory, česnek, máslo, špek, mouka hladká, vývar, paprika sušená sladká, majoránka, pepř, sůl
Frankfurtska fazolacka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKZ3
5 názorů