Romadurová omáčka k pečenému masu
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
Tuky | 194,47 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je můj originální recept, s kterým jsem u své rodiny stoprocentně zabodoval.
(c) Evosheek
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 13:00
8. 4. 2013 07:11
8. 4. 2013 06:45
7. 4. 2013 19:05
7. 4. 2013 15:51
7. 4. 2013 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 14 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 19 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčky k masu omačka k vepřovemu masu výpek k masu příloha k pečenému bůčku omáčky k masu recepty sladke omacky k masu omacky k vepřovemu masu králík s romadurem recepty na omáčky k masu omáčka k masu co k pecenemu masu recepty na omáčky omáčky recepty omačka k pečenemu bučku maso s romadurem hořčičná omáčka k masu vypek k pecenemu masu omáčka k masu z výpeku příloha k pečenému masu recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny: bůček, pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, kmín celý, voda, sýr romadur, smetana sladká, hořčice plnotučná, mouka hladká, pažitka, cibule
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
6 názorů