Živáňská pochoutka v alobalu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 881 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,70 g |
Tuky | 131,02 g |
Vláknina | 46,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 240,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:06
Astheart: TÁ pahreba....
28. 10. 2016 14:59
cecilka:
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
18. 8. 2015 03:30
MirkaL:Nie pahreb ale pahreba a je to, to žeravé, čo ostane po ohni .
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
18. 8. 2015 03:05
Co je to "pahreb"? Dekuji!
17. 8. 2015 11:28
Dá sa to robiť aj jednoduchšie: ak nechceme piecť živánsku v pahrebe, tak plech vystelieme alobalom , no ešte predtým: očistíme si asi 2 kg, zemiakov, nakrájame ich na cca 1 cm plátky, rovnako aj 3-4 cibule nakrájame na kolieska, slaninu na tenšie plátky, asi 1,5 kg krkovičky, prípadne pliecka tiež na plátky a ukladáme na plech-zemiaky,slanina, kolieska cibule, mäso, to opakujeme do spotrebovania surovín, solíme, no primerane, slanina môže byť dosť slaná a koreníme, nám stačí mleté čierne, rasca a mletá paprika. Zabalíme a pečieme. No ale pred pečením pridávam do pekáča aj asi 2 dl vody.
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 26 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 49 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: živánská krkovice v alobalu živáňská z krkovice v alobalu maso v alobale kapr po zivansku pahreb pahreba zivanska pochutka veprove po zivansku recept na zivansku v rure živanska zivanska krkovicka nejlepší živánská živanska valobalu zvanska v alobalu vepřová krkovice v alobalu veprova krkovice po zivansku živánská v pahrebe živanska v popelu recept živanská kapr po živáňská
Suroviny: panenka vepřová, klobása uzená, slanina uzená, cibule, brambory, olej, olej olivový, sůl, pepř černý, kmín celý
Živáňská pochoutka v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jE7
5 názorů