Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 2 055 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,63 g |
Tuky | 2,63 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to jednoduché a poměrně rychlé jídlo. Zdravé a chutné.
Tento typ jídel mám moc ráda a často si je dělávám do práce na oběd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2015 16:43
21. 11. 2015 16:38
21. 11. 2015 16:34
21. 11. 2015 16:22
21. 11. 2015 16:12
http://www.klaso.cz/info.html
Já klaso používám místo maso (což neznamená, že bych byla vegetarián), vynikající je třeba opečený na pánvičce s bramborovou kaší nebo místo klobásky k hrachové kaši...variací je spousta. Dá se sehnat ve zdravých výživách, možná i v některých klasických obchodech.
21. 11. 2015 16:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 minutou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 4 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 5 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 35 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pohanková mouka je skvělou surovinou pro domácí pečení. Vyzkoušejte oblíbené recepty na chléb, lívance a palačinky
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Další recepty
Tématické fráze: pohanka kroupa recepty zapečená pohanka se zelím pohankové kroupy recept pohanka kroupa recept pohankové kroupy recepty kroupy se zelím recept pohankové kroupy pohanka kroupy recept pohankove kroupy pohanka recepty pohanková kaše se kysaným zelím recepty pohanka kroupa zapečené zelí vegetarian recepty s klasem pohanka typu kroupy kroupy pohanka kyselé zelí pohanka batáty zapečené pohanka zapečená se zelín zapečená pohanka se zelín kroupy recept
Suroviny: pohanka, klobása klaso, zelí kysané, solčanka, olej olivový
Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmBl
6 názorů