Čertova kapsa
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra solíme až po změknutí, maso ihned.
Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 09:40
Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný.
25. 1. 2010 10:42
Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo
24. 1. 2010 17:30
vypadá to nádherně
7. 5. 2009 13:59
Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
6. 5. 2009 22:52
Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek . Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...
6. 5. 2009 22:15
Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda. Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění
6. 5. 2009 21:59
Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.
6. 5. 2009 21:43
No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina"
6. 5. 2009 21:27
Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho?
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
6. 5. 2009 15:48
už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.
6. 5. 2009 15:44
Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně
6. 5. 2009 14:07
6. 5. 2009 13:52
Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem
6. 5. 2009 13:34
Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou Jani, nechceš mě vzít na stravu?
6. 5. 2009 12:56
No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují, ale prý to spraví pozvání na oběd!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 minutou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 16 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 42 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 47 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 50 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou
Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
17 názorů