Hovězí na pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2015 15:37
18. 9. 2011 17:43
11. 10. 2009 11:39
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky... a děkuji.
13. 5. 2009 11:12
9. 5. 2009 06:54
8. 5. 2009 21:50
8. 5. 2009 21:38
8. 5. 2009 18:58
8. 5. 2009 14:11
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 3 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 6 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 47 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 50 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 50 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Irish stew aneb Guláš šmrncnutý Irskem: Voní česnekem, pivem a slaninou a s čerstvým chlebem chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pivě hovězí na pivu hovězí maso na pivě hovězí ragů na pivě hovězí na černém pivu hovězí maso na pivu hovězi napivě hovezi nan pive hovezi ragu na pivu hovězí na černém pivě hovězí plátky na pivě hovězí ragu na černém pivu hovězí ragů na černém pivě hovezi zadni na pivu hovězi na pivo hovězí v pivu receprty hovězí na piv maso na pivě hovězí guláš na pivě
Suroviny: hovězí zadní, špek, cibule, pivo světlé, mouka, hořčice, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, sůl, jíška
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
9 názorů