Labužo krém (z bílků)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 250,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chce to trpělivost...Dobrou chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2020 22:25
Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.
13. 12. 2020 22:20
Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.
13. 12. 2020 22:02
casino: Velice dobra rada .."horky syrup pomalu vlevame tenkym pramenem do snehu za soucasneho intenzivniho slehani!!
13. 12. 2020 21:52
yanull: Vyborny napad s tou studenou vodou ve drezu! Timto zpusobem to urcite drive vychladne. Ja osobne nemuzu stat u sporaku moc dlouho. Diky a posilam bodik!!
8. 5. 2017 15:48
Do podobných som pridala recept od Irenky...je dobre popísaný tiež a má peknú fotku.
8. 5. 2017 14:13
lucinisma: "...horký sirup pomalu vmícháme do tuhého sněhu. "
To je poněkud nešťastně formulováno
Ano, rozvar se sice pomalu (tenkým pramenem) vlévá do sněhu, ale sníh se současně intenzivně šlehá (buď ve šlehači, nebo metlou ručně )
***
No, když ale k receptu dáte ještě doušku na zdroj receptu, tak se na vás nikdo křivě ani nepodívá, natož aby vám řek´ křivého slova...
To je poněkud nešťastně formulováno
Ano, rozvar se sice pomalu (tenkým pramenem) vlévá do sněhu, ale sníh se současně intenzivně šlehá (buď ve šlehači, nebo metlou ručně )
***
No, když ale k receptu dáte ještě doušku na zdroj receptu, tak se na vás nikdo křivě ani nepodívá, natož aby vám řek´ křivého slova...
8. 5. 2017 12:43
lucinisma: Krém je určitě dobrý a není důvod recept mazat - pokud zopakuješ, jistě vyfotíš a dodáš fotky své
8. 5. 2017 12:25
TO SE OMLOUVÁM, RECEPT JSEM DĚLALA, POSTUP JSEM MYSLÍM TAKY POPSALA PODLE SEBE A JEN JSEM TO NEVYFOTILA, TAK JSEM POUŽILA FOTKY Z INTERNETU. OMLOUVÁM SE, FOTKY MŮŽU DODAT AŽ TO BUDU ZASE DĚLAT, ALE KDYŽ JE TO TAKOVÉ BUM, BY BYLO NEJLEPŠÍ HO SMAZAT. JDE TO?
8. 5. 2017 09:15
Fotku bohužel mažu - je na různých stránkách použita asi stejně neoprávněně, takže "kradnú všetki" , i fotky postupu
8. 5. 2017 08:56
Znam dobre, je to tzv. "meringa italiana", jen vse merim v gramech, vcetne bilku a vody. Dodam, ze do bilku se rozvar nezamicha, ale zasleha !! a to plati az do konecneho vychladnuti snehu.
Citron - par kapek- se pridava do cukroveho rozvaru ke konci.
Pro ty, kteri maji kuchynsky teplomer na vareni, rozvar se privede na teplotu 120°C a pak zasleha do bilku.
Citron - par kapek- se pridava do cukroveho rozvaru ke konci.
Pro ty, kteri maji kuchynsky teplomer na vareni, rozvar se privede na teplotu 120°C a pak zasleha do bilku.
8. 5. 2017 08:45
ivulinka: Tak to mne tedy hodně štve a mrzí, já ještě autorku chválím. Ivulinko, díky za upozornění, stále nemůžu pochopit, proč se tu někteří chlubí cizím peřím. Je to ubohé a trapné zároveň.
8. 5. 2017 08:29
Mám jisté pochybnosti o autorství tvých vložených fotek
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/najlepsi-bielkovy-..., pokud opravdu nejsou tvoje, budou muset být smazány, buď tebou nebo některou moderátorkou.
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/najlepsi-bielkovy-..., pokud opravdu nejsou tvoje, budou muset být smazány, buď tebou nebo některou moderátorkou.
8. 5. 2017 02:45
Hezky nafocený postup . Vychladit lze i tak, že do dřezu napustíme studenou vodu, postavíme do ní nádobu, mícháme a přitom chladíme
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 5 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 8 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 9 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 39 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak používat lahůdkové droždí Tebi. Rozhodně s ním nešetříme
Další recepty
Tématické fráze: bílkový krém krém z bílků krem s bilku recept na bílkový krém bílkový krém recept recept na krém z bílků krém s bílkem jahodový krém z bílků bilkovi krem recepty co s bílky krém s bilky krém bílků jak udelat krem z bílků jak na bílkový krém bílkový citronový sníh kremy z bílků belkovy krem bilkovy krém se sirupem bílkový sníh sněhový krém na koblihy recepty
Suroviny: cukr krystal, bílek, voda, kyselina citronová
Labužo krém (z bílků)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEJ9
13 názorů