Jelítková polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 21,55 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2009 12:11
Přesně takto ji dělám a milujem ji, asi jako všude ...a majoránky a česneku hooodně
28. 2. 2009 08:40
A zase kecám. U nás se podobné říká " prdelačka" a mám pocit, že se jí tak říká téměř v celých čechách. Je bezva a u nás když se udělá, tak dost hutná ( někdy se dává i jitrnice , to zamená 1-2 jelita a 1 jitrnice) a pak se nacpeme k tomu rohlíkama a nebo houstičkama. A když jsou doma udělané z DP tak to nemá chybu.Mňam.
27. 2. 2009 22:59
A jéje, zabudla... už to napravujem
27. 2. 2009 20:06
Terezko, tak jsem dala ten bodík aspoň já, když jsi zapoměla Ta polévka je moc dobrá, taky dělávám.
27. 2. 2009 18:52
Polievka je výborná, jednoduchá a pritom chutná. S dobrým chlebíkom alebo pečivom v zime rýchla večera. Dávam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: polévka z jelítek pečené jelito polévka z jitrnice polévka prdelačka pečené jelito recept pečení jelit pečená jelita domácí jelita domaci jelita recept jelita pečení prdelačka z jelítek polivka z jelita pečené kroupy pečene jelita jak se peče jelito jelito pečené prdelačka ovarová kroupová polévka pečení jelita polévka z jitrnic
Suroviny: jelito, cibule, mouka hladká, olej, krupky, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl
Jelítková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR5
5 názorů