Bavorský jablečný štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 364 kJ / 2 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 44,07 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 454,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2020 08:38
Majkaa: Tohle jooooooo! Kila můžeš shazovat potom.ašššššš
13. 1. 2020 22:21
Tak tohle neee zrovna jsem začala po vánocích počítat kalorie a potřebuji sundat nějaké kilečko
S takovým receptem to asi nedám
S takovým receptem to asi nedám
13. 1. 2020 20:30
Veronika.Hrozna: Můžeš udělat klidně dva, já udělala jeden maxi, hlavně musí být tenký těsto.
13. 1. 2020 15:18
Jaromira18: To je na jednu nohavici štrúdlu ?
13. 1. 2020 14:38
Jaromira18: Tak o to, by zájem byl, ne, že ne!
13. 1. 2020 13:50
Veronika.Hrozna: Ještě peču s piva, ale ten upeču příště.
13. 1. 2020 11:05
Jaromira18: AProc si myslis, ze tady ciham na strudly. Taky to musim stridat. Od tebe to bude treti strudlik
13. 1. 2020 10:43
Veronika.Hrozna: Stačí jen 10-15 minut, ale aby jsi se nelekla, těsto je takové obyčejné oproti listovému, nebo tukovému, ale náplň skvělá. Musím to střídat, aby bylo vždy něco jiného. Vytahala jsem ho přes celou šířku sektorový desky. Trouba se může dát na víc až na 220°C. Měj se hezky.
13. 1. 2020 09:24
Dopiš jak dlouho to má být, pod tím nahřátým hrncem
13. 1. 2020 09:22
Ahá!!!!!!! Tak už vím, který štrúdl peču příště Štrúdlů není nikdy dost, už chápu Vídeňáky! 200 let, nebo tak nějak, od vynálezu taženého štrúdlíku, z něj tyjí , prosperují a zdá se, že se to nelepší Vypěstovali si na něm závislost. Myslím, že není lepší zákusek, než dobře upečený, ochucený a naplněný štrúdl. Tenhle tomu sakra, odpovídá!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 minutou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 34 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 37 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl obycejny recept na jablečný štrůdl jablecny strudl recept štrúdl jablečný bavorský jablečný závin
Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, ocet, voda, jablko, cukr, piškoty, cukr vanilkový, skořice, máslo, smetana zakysaná, rozinky, mandle, ořechy vlašské, mléko
Bavorský jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKP5
10 názorů