Pikantní ovocné čatní
Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 8 482 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 2,87 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 482,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 22 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 25 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 26 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 57 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Jak připravit čatní, hustou indickou omáčku. Naučíme vás ji ze zeleniny, ovoce, dochucovadel a koření
Jak zavařit blumy? Ze sladkých plodů připravíte výborné kompoty, marmelády nebo povidla
Další recepty
Suroviny: hruška, jablko, broskve, bluma modrá, cibule, rozinky, chilli paprika čerstvá, sůl, skořice mletá, koření hřebíček, zázvor čerstvý, cukr krupice, ocet jablečný, ocet
Pikantní ovocné čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpll
0 názorů