Sekaná jako "hambáč"
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo tenhle „recept“ odsoudí, ale je to jenom nápad, jak změnit chuť a vzhled zbytku sekané na zajímavé jídlo (hlavně asi pro mládež a pro pány, ale ani dámy snad nepohrdnou).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2020 14:12
Všem vám moc děkuji za milé ohlasy, jsem za ně moc ráda!
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny ) Asi mám šťěstí, že mám takový výběr! Děvčata, moc vám ještě jednou děkuji za vaše kladné reakce!
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny ) Asi mám šťěstí, že mám takový výběr! Děvčata, moc vám ještě jednou děkuji za vaše kladné reakce!
9. 11. 2020 13:30
Dělávám podobně, hlavně když byl ještě můj muž, Pepča darebák o to moc nestojí
9. 11. 2020 11:47
Tiež sme si takúto dobrotu doma robievali ale momentálne kúpiť dobrú sekanú je skorej zázrak. Dávnejšie piekli u nás sekanú na družstve vo výrobni. Predávali ju koľkokrát ešte horúcu. To bolo niečo tak dobré.
9. 11. 2020 10:58
MamlajdaD. Proč by to měl někdo odsuzovat - v Bavorsku vám pravou bavorskou sekanou naservírují taky do housky a je to náramná dobrota. Křupavá teplá houstička a výtečná sekaná, ale nepředstavujte si tu bavorskou prodávanou v našich supermarketech, pro tuhle musíte zajít do pořádného německé masny!
9. 11. 2020 10:42
Super Přesně tohle jsem dělávala klukům taky a setkalo se to s nadšením. Obyč housky, sekaná, nebo lanšmít, když byl ještě jedlý, kečup, tatarka a k tomu cokoli, co bylo zrovna doma.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 2 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 43 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 51 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 54 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 57 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: sekaná, sýr, houska, zelenina, zelenina, hořčice
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
5 názorů