Jelení ragú
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 546 kJ / 1 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,62 g |
Tuky | 58,04 g |
Vláknina | 15,14 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 954 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 23,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 40 sekundami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 15 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 41 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 46 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 49 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
Další recepty
Suroviny: maso jelení, špek, cibule červená, cibule bílá, mrkev, petržel, celer, protlak rajčatový, víno bílé, olej slunečnicový, voda, jalovec, koření nové koření, pepř čtyř barev, sůl himalájská
Jelení ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7QP1
0 názorů