Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Množství surovin jsem v tomto případě neuváděl, myslím, že v tady je podstatná spíš inspirace... Pro 4-5 osob budeme potřebovat předem uvařit cca půl kila krup.
Pevně věřím, že kdo má rád kroupy a knedlo-vepřo-zelo, bude z této kombinace velmi mile překvapen, jako my.
Spíše jsem měl problém se zařazením.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2021 20:37
bystrouska: ...jasně, zdravější varianta knedla-vepřa... a asi jo, díky
15. 2. 2021 13:52
14. 2. 2021 22:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 28 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 31 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: kroupy, maso vepřové, cibule, sůl, česnek, zelí čerstvé
Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxLA
3 názory