Hovězí na burgundský způsob podle mne
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,24 g |
Tuky | 139,31 g |
Vláknina | 21,61 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 65,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hovädzie "burgiňon" je tradičný recept vo francúzskej burgundskej kuchyni.Tento guláš sa varí v červenom burgundskom víne, podáva sa s bagetou, ryžou, cestovinami alebo zemiakmi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 19 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 24 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, máslo, cibule, víno červené, protlak rajčatový, česnek, mouka, bylinky, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vývar hovězí
Hovězí na burgundský způsob podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DBK
0 názorů