Jemné noky se švestkovou omáčkou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdá se to složité a moc ingrediencí, ale když si to dobře zorganizujete a máte vše připravené, jde to od ruky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 27 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 30 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 31 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Další recepty
Suroviny: cibule červená, mrkev, petržel, celer, kompot švestkový, švestky sušené, povidla švestková, bujón hovězí, bujón zeleninový, slanina anglická, omáčka sojová, mandle, skořice, koření do perníku, ghee, olej olivový, pepř, tymián, vejce, mascarpone, sůl, tuk hera, mouka hrubá
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
0 názorů