Bulharské zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kalendára a robím ho už roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2011 08:40
22. 10. 2010 10:51
22. 10. 2010 10:50
22. 10. 2010 09:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 30 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 33 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 34 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bulharské recepty bulharské potraviny bulharská kuchyně recepty bulharské sváteční jídlo bulharská kuchyně bulharské recepty z mletého masa recepty bulharské kuchyně bulharské maso hlavkove zeli s masem bulharska kuchařka nakladene zelí bulharská kuchyně kysané zelí bulharské maso v zelí bulharské vepřové maso v zelí bulharské zelí s masem vareni hlavkove zeli s masem bulharské-recepty dušené zelí po bulharsku bulhaské zelí recepty bulharske veprove se zelím
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, mrkev, rajče, paprika čerstvá zelená, zelí hlávkové, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kečup sladký, ocet, smetana kysaná, mouka hladká
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
4 názory