Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Jak neobyčejně připravit vepřové kotlety s kostí vám ukáže tento recept. Základem je omáčka z koření, javorového sirupu a rozmarýnu. Tou poté přelíváme opékané kotlety, které ochutíme směsí pepřů a koriandru. Společně tvoří dokonalou chuťovou fantazii.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 20,63 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 56,04 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 21:56
27. 9. 2023 21:31
27. 9. 2023 19:52
27. 9. 2023 19:41
27. 9. 2023 19:16
27. 9. 2023 19:05
27. 9. 2023 18:49
27. 9. 2023 18:42
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 14 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 19 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 21 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Další recepty
Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř, koriandr, sádlo, škrob, ocet balsamiko, sirup javorový, vývar hovězí, hořčice, česnek, tymián sušený, škrob, máslo, rozmarýn čerstvý
Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7395B
8 názorů