Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
Tuky | 293,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocný kaviár jsem našla v několika vrzích na internetu. Tento je vhodný k okamžitému použití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2023 09:58
19. 11. 2023 08:03
15. 11. 2023 19:57
15. 11. 2023 19:53
15. 11. 2023 12:21
14. 11. 2023 20:58
14. 11. 2023 20:55
14. 11. 2023 19:17
14. 11. 2023 15:30
14. 11. 2023 11:36
14. 11. 2023 11:24
13. 11. 2023 13:17
13. 11. 2023 13:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 19 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 43 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, mouka hladká, ghee, máslo, tymián čerstvý, citron, šťáva citronová, voda, cukr, želatina, olej, voda
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
13 názorů