Žloutkové věnečky podle Josefa Maršálka
Žloutkové věnečky jsou fenoménem nejen české cukrařiny. Slavný cukrář Josef Maršálek se podělil o svůj recept na věnečky plněné francouzským crème pâtissière a s citronovou polevou. Krok za krokem si s námi můžete tyto lahodné věnečky připravit i vy doma.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 094 kJ / 4 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
Tuky | 165,49 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,39 g |
Sacharidy | 541,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 15:55
9. 3. 2024 14:15
5. 3. 2024 22:57
5. 3. 2024 20:44
5. 3. 2024 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 11 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 26 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 52 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 57 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak plnit cukrářský sáček, aby nebyla náplň všude okolo? Videonávod vám poradí
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Suroviny: voda, mléko, máslo, cukr krupice, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, žloutek, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo, rum, lusk vanilkový, cukr moučkový, šťáva citronová, med, olej
Žloutkové věnečky podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJnlD
5 názorů