Polévka Knedlovepřozelo
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 6,97 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Báječně se tím dají zpracovat zbytky z nedělního oběda ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 18:18
Bibinka:... u nás se tomu říká "Domácí štěstí". Hlavně knedlík se musí na výpeku dokonale osmahnout do křupava, pak až přidat ostatní a jen prohřát.
4. 1. 2010 13:46
Geniálně jednoduché a jednoduše geniální.
4. 1. 2010 13:14
Tak toto se mi taky líbí žížalko,dávám bodík a určitě vyzkouším.
4. 1. 2010 13:01
Bibi, taky to dělám, my tomu říkáme míchanice a máme to taky radši než klasicky ohřívané.
4. 1. 2010 12:36
Žížalko, doposud jsem zbytky zpracovávala tak, že jsem maso a knedlíky nakrájela na kostičky, smíchné se zelím a ohřála na výpeku-byla další porce a skoro to bylo lepší, než celé a upravené na talíři. Říkáme tomu "kočičák" a mám za to, že to dělá víc lidiček. Chci říct, že tu polívku jednou vyzkouším a jistě musí být dobrá, dávám ti 13.bodíka
4. 1. 2010 11:40
Takové chutě posílám bodík, jednak proto, že milujeme polévky a také proto, že milujeme zelí 11.bodík letí
4. 1. 2010 10:03
To je bezva nápadeček.
4. 1. 2010 08:32
Vypadá to báječně!+Určitě zkusím, ukládám si...
4. 1. 2010 08:20
Ó, děkuji
4. 1. 2010 03:58
Teda za tohle zasloužíš medajli To myslím vážně, jsem z toho paf. Každopádně co největší bod už je na cestě.
4. 1. 2010 00:59
Vyborne
3. 1. 2010 23:24
3. 1. 2010 23:11
Bombááááá!!
3. 1. 2010 23:00
3. 1. 2010 22:38
Jarka, to je super nápad +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: knedlo vepřo zelo polévka z výpeku výpek na polévku polívka z vypeku recept polévka z výpeku jak zpracovat zbytky uzenýho a zelí knedlo vepřo zelo míchanice houskové knedlíky do polévky jak zpracovat houskový knedlík knedlík uzené zelí míchanice knedlovepsozelo recept vepřozelo v jednom hrnci maso na knedlo vepřo zelo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo-vepřo-zélo
Suroviny: maso vepřové, zelí kysané, knedlík houskový, cibule, máslo, olej, vývar, kmín celý, sůl, pepř, petrželka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
19 názorů