Brokolicovo-tykvová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenTekvicu nakrájame na kocky, brokolicu rozoberieme na ružičky a spolu s majoránkou v osolenej vode povaríme 10 minút.Potom stonky majoránky vyberieme a zeleninu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tekvicu nakrájame na kocky, brokolicu rozoberieme na ružičky a spolu s majoránkou v osolenej vode povaríme 10 minút.Potom stonky majoránky vyberieme a zeleninu…
Mrkev, vařenou brokolici a stonek celeru nastrouháme na hrubším struhadle.Přidáme sůl, salátové bylinky a jogurt.Promícháme a nakonec přidáme nahrubo nastrouhaná vařená…
Smícháme veškeré ingredience na marinádu a namarinujeme čtvrtky. Přendáme do misky a zbylou marinádou zalijeme. Necháme odležet nejlépe přes noc, ale minimálně 3 hodiny…
Není hamburger jako hamburger. Tento kousek je zcela vegetariánský a nechává prostor vyniknout jiným surovinám, než je maso. Do domácí kynuté bulky tak přistane…
Do uzavíratelné misky 600 ml dáme jogurt, sůl, pepř a přidáme nakrájené maso na velikost soust. Dobře promícháme a necháme klidně přes noc v lednici nebo alespoň 1…
Léto, těstoviny a vhodná zelenina k sobě patří. Italská kuchyně se propletla i do českých receptů a usadila se tu pevně. Z mála surovin je během půl hodinky skvělé jídlo…
Květák nebo brokolici uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Vyjmeme je a necháme zchladnout a oschnout.Těstíčko: našleháme pivo, olej, žloutky, mouku a sůl podle potřeby.…
Polníček opláchneme a necháme okapat. Brokolici rozdělíme na menší růžičky, řepu oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm široká půlkolečka, žampiony oloupeme a nakrájíme na…
Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě spolu s bobkovým listem a špetkou pepře do měkka.Z vývaru odstraníme všechen přebytečný tuk.Přidáme na kostičky…
Na oleji oprestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky narezanú tekvicu, kurkumu, osolíme a varíme 10 minút. Potom tekvicu rozmixujeme.Vložíme na malé kocky nakrájaný…
Uvařili jste brokolici a po krátkém vaření vám zbyl nepříliš výrazný vývar? Nevylévejte ho, ale připravte z něj chutnou polévku. Z brokolicového pyré a kousků sekaného…
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme žloutky, strouhanku, sůl a pepř. Propracujeme těsto a pomocí lžic tvoříme noky, které dáme na 1-2…
Vývar přivedeme k varu, vložíme očistěné růžičky brokolice, přidáme papriku a vaříme cca 10 minut.Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, rozprostřeme uvařené a vychladé…
Grahamová celozrnná mouka obsahuje kromě pomletého zrna i určitou část otrub a patří u nás k nejznámějším. Přidaná rajčátka k brokolicové omáčce můžeme použít různě…
V této netradiční zeleninové polévce zužitkujeme ředkvičky opravdu celé i se zdravými zelenými lístky. Pojí se v ní mnoho chutí a vůní koření a čerstvých bylinek. Díky…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná
Vinobraní v Praze začíná: Za dvě deci burčáku dáte 35 Kč, láhev vyjde na 200 Kč. Zjišťovali jsme na místě, co ještě se nabízí
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla