Vepřové na špejli
Recept ještě nebyl hodnocenMäso zmiešame s vajíčkom, narezanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, rozdrvenými feferónkami, rascou, vňaťou, korením a soľou. Z masy robíme valčeky s priemerom cca 3…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mäso zmiešame s vajíčkom, narezanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, rozdrvenými feferónkami, rascou, vňaťou, korením a soľou. Z masy robíme valčeky s priemerom cca 3…
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…
Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí,…
Pretože máme veľa podpňoviek (václavek) a nie je ich už kam dávať a nestíhame jesť, používám na varenie len klobúčiky a nožičky som použila na hubové korenie. Nožičky…
Drůbeží játra silně obalíme ve sladké paprice a mouce. Na tuku postupně osmažíme na mírném plameni na pánvi a odkládáme zvlášť do hrnce pod pokličku, aby játra zůstala…
Pšeno (Jáhly): Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nasekaný zázvor a krátko orestujeme. Vložíme pyré, horúcou vodou sparené pšeno, osolíme a okoreníme. …
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?