Dipy ke grilovanému masu, zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenKřenový: Do mističky dáme všechny ingredience a promícháme.Bylinkový: Bylinky nasekáme najemno a vložíme do mističky k bílému jogurtu, zakápneme citrónem, osolíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křenový: Do mističky dáme všechny ingredience a promícháme.Bylinkový: Bylinky nasekáme najemno a vložíme do mističky k bílému jogurtu, zakápneme citrónem, osolíme a…
Krkovici nenaklepáváme, osolíme, opepříme a hodně z obou stran potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme jednu menší, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky anglické, může…
Opečená vepřová panenka obalená ve voňavé bylinkové směsi podávaná se zeleným chřestem a jemnou holandskou omáčkou se stane jistě vaším novým oblíbeným pokrmem. Pokrm…
Maso ocistime, v hmozdiri natluceme cely pepr a maso jim posypeme, osolime.Na rozpalene panvi smazime z kazde strany 1 minutu, po 4 minutach prendame maso do trouby na…
Máte rádi neobvyklé chutě? Tak si s námi zkuste připravit tuto křehoučkou a šťavnatou krkovičku, naloženou a pak pomalu pečenou v pikantní marinádě s medem a pivem. Jako…
Opláchnuté brambory i se slupkou nakrájené na plátky poklademe do předem vymazaného pekáčku. Okořeníme dle vlastní chuti,posypeme petrželovou natí a na drobno nakrájenou…
Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem (můžete samozřejmě použít lisovaný česnek). Přidáme 2 lžíce hořčice a…
Kuřecí plátky omyjeme, očistíme a rozklepeme paličkou. Mírně osolíme, opepříme a na každý řízek položíme plátek šunky. Zavineme do závitku. V misce dobře promícháme…
Kukuřičné lupínky lehce podrtíme v igelitovém sáčku, v míse smícháme, hořčici, jogurt a česnek. V druhé míse smícháme mouku, sůl, pepř. Omytou a osušenou rybu obalíme v…
Maso nakrájíme ne větší kostky. Rozpustíme sádlo a maso necháme zatáhnout. Opečené kostky vytáhneme a do výpeku přihodíme zeleninu a cibuli. Restujeme do barvy, přidáme…
Salám a cibuli nakrájíme na nudličky, okurky a chilli na kousky. Přidáme cibulky, hořčici a worcester.Dochutíme nálevem, cukrem, solí a pepřem. Salát pořádně promícháme…
Oblíbený smažený květák v trojobalu není nutné vždy předvařovat, můžeme zkusit tuto jednodušší a rychlejší variantu. Syrový květák nakrájíme na plátky, ty pak obalujeme…
2/3 oleje z konzervy slijeme, zbytek si necháme na pomazánkuTvaroh, žervé, tuňáka se zbytkem oleje a hořčici utřeme v míse.Nakonec osolíme a opeříme dle chuti.Pomazánku…
Cukr a sherry nalijeme do kastrůlku a zahříváme, až se cukr rozpustí.Přidáme prolisovaný česnek a zázvor a vaříme 10 minut. Poté přidáme rajský protlak, sójovou omáčku a…
Čerstvý lososový filet i uzené lososové plátky nakrájíme na drobné kostičky. Rajčata oloupeme, zbavíme jadérek a taktéž překrájíme na kostičky. Toto všechno dáme do…
Marinádu pořádně smícháme, aby se vše spojilo. Omyté a osušené koleno důkladně pomažeme marinádou a snažíme se vetřít do každého místečka. Uzavřeme do dózy a necháme v…
Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…
Nejprve si připravíme maso. Osolíme, opepříme a posypeme kořením gyros, nebo nějakým vaším oblíbeným kořením. Zakápneme olejem a necháme odležet.Zelí nakrájíme na tenké…
Maso nakrájíme na kostky nebo proužky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek nadrobno. Maso smícháme s majonézou, sójovou omáčkou a necháme dvě hodinky marinovat.Na…
Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na sádle zprudka opečeme z obou stran.Pak si nakrájíme cibuli, tu dáme osmažit…
Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…
Hledáte něco slavnostnějšího k nedělnímu obědu? Pak vyzkoušejte babiččin recept na španělské ptáčky. Měkké hovězí masíčko, ve kterém se ukrývají další dobroty se jen…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.Brokolicu rozoberieme na ružičky, hlúbik olúpeme a nakrájame na malé kúsky a spolu blanšírujeme v horúcej vode asi 4 minúty.…
Všechny přísady do marinády smícháme. Křídla omyjeme a osušíme. Odsekáme tenké špičky a ještě je rozdělíme v kloubu. Špičky necháme do polévky.Zbývající kousky dobře…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jedlíkova cesta kolem světa: Na procházce Pekingem ochutnáte nudle i černá vejce
Cuketové bramboráky: Jak na ně, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny