Korpus světlý - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Recept ještě nebyl hodnocenPár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky. Korpus a krém…
Čoko-banánové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenRozmixujeme mandle a ovesné vločky najemno. Kakaové boby zbavíme slupky, nožem rozkouskujeme, přidáme k mandlové směsi a rozmícháme. Datle rozmixujeme v mixéru s pár…
Můj svatební dortík
Recept ještě nebyl hodnocenKvětiny jsem si dělala dobředu, aby krásně zatuhly. Název Můj svatební dortík je opravdu můj, jelikož jsem se 4.7. vdávala a tento dort jsem si dělala sama.
Dort podkova s marcipánem a modelovací hmotou
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus rozkrojím na dvakrát, potřu šípkovou marmeládou, dále vanilkovým krémem na jednu stranu a čokoládovým krémem na druhou stranu, ten posypu rozdrobenou sušenkou.…
Dinoušek-Krokoušek
Recept ještě nebyl hodnocenViz fota -chtěla jsem vám nafotit podrobněji dotvarování,ale když jsem se do toho pustila,tak jsem se do toho zabrala,že jsem na vás zapoměla tak snad se to bude někomu…
Mašinka Tomáš pro Honzíka
Recept ještě nebyl hodnocenDávaly jsme na střídačku světlý a tmavý korpus a na pomazání jsme střídaly pudinkový krém a višňovou marmeládu. Pod potahovačkou jsme ještě potřely celé krémem.
Hasické auto pro hasiče Davídka
Recept ještě nebyl hodnocenVychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý. Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy / naznačení kabiny/…
Valentynska srdicka
Recept ještě nebyl hodnocenUpeceme klasicky piskotovy korpus a vykrojime do pozadovaneho tvaru, prokrojime a potreme nejdriv marmeladou a pote kremem ( 2 sacky pudinku uvareneho v 400 ml mleka a…
Bonboniera
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce