Moje nejoblíbenější snídaně
Recept ještě nebyl hodnocenOvesnou kaši připravíme podle návodu tj. zalijeme horkou vodou a počkáme 3 minuty až nabobtná a potom přidáme 1 malý bílý jogurt. Vynikající spojení teplé ovesné kaše a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 6,25 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ovesnou kaši připravíme podle návodu tj. zalijeme horkou vodou a počkáme 3 minuty až nabobtná a potom přidáme 1 malý bílý jogurt. Vynikající spojení teplé ovesné kaše a…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Hostina na svatého Martina: Připravte si šťavnatou pečenou husu se zelím a knedlíky!
Karlovarské oplatky miloval ruský car i Mozart. Vymyslela je německá posluhovačka