Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda)
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekáčku rozložte cibuli nakrájenou na plátky, poklaďte sádlem nebo pokapejte olejem a na to rozložte plátky krkovice.Vložte do trouby předehřáté na 220 °C a pečte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do pekáčku rozložte cibuli nakrájenou na plátky, poklaďte sádlem nebo pokapejte olejem a na to rozložte plátky krkovice.Vložte do trouby předehřáté na 220 °C a pečte…
Párky nařežeme a vložíme do pekáče. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou kapii, kečup a pepř...vše dáme do předehřáté trouby asi 15 min opékat..…
Špekáčky na černém pivu jsou oblíbenou chlapskou pochoutkou nejen k fotbalu nebo hokeji. Decentně pikantní špekáčky, pomazané kečupem hořčicí a chilli omáčkou, zaručeně…
Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky.Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky…
Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno a klobásy na kolečka. Na sádle orestujeme cibuli s kmínem do hnědé barvy, ale nespálit.Přidáme maso a zprudka ho opečeme…
Trhané maso je vynikající! Šťavnaté kousky pečeného masa se rozplývají na jazyku a výborně se hodí do hamburgerových bulek. Pochutnáte si na nich ale i v kombinaci s…
Maso nakrájíme na kostky a ve větším hrnci ho na sádle opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme posekaný česnek, snítky tymiánu a necháme vydusit tekutinu. Poté podlijeme…
Očištěná játra nakrájíme na kousky, cibuli na půl kolečka. Rozpustíme sádlo a osmažíme cibuli do světlé barvy. Přidáme játra a necháme jen zatáhnout.Rajský protlak…
Do většího pekáče s víkem dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na drobné kousky nakrájený tuk a kůžičky, které jsme odřezali ze stran kuřecích čtvrtek. Na to položíme…
Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak…
Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a vetřeme pálivou + sladkou papriku. Necháme hodinku odpočinout. V kastrůlku osmahneme pár kousků tuku (já měl z uzené pražské…
Velmi rychle a chutně připravené kuřecí kousky z prsních řízků připravíte podle našeho receptu. Trochu zajímavých přísad a místo obligátních řízků máte luxusně…
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku. Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme…
Hovězí kližka je velmi chutné maso. Při úpravách jí dopřejte čas aby vám svoje klady mohla dopřát. Recept, kdy je podušené maso na špeku s notnou dávkou pepře, je skvělá…
Trpělivost růže přináší. To platí o receptu na vepřovou maso v pikantní marinádě, kdy maso marinujeme tři dny. Za pomocí lorny na grilu dosáhneme zajímavé zauzené…
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou…
Troubu zapneme a termostat nastavíme na 200 °C. Pivo otevřeme a necháme ho stát na kuchyňské lince, aby mělo pokojovou teplotu. Králíka omyjeme a hlavně dobře odblaníme.…
Lacne hovadzie maso -predne nakrajame na kocky a dame zatiahnut na masle. Pridame cibulu ( vela ) a oprazime niekolko minut. Pridame bobkovy list a tymian. Podlejeme…
Nakrájíme cibuli nahrubo, česnek na plátky. Přidáme kmín, sůl a podléváme černým pivem a vodou. Pečeme asi 2h. Rada: aby se lépe propeklo nařezejte kůži přeji…
Do hrnce nalijeme celý půllitr černého piva, nasypeme vanilkový cukr a cukr a necháme vařit na mírném plamenu asi 10 minut, tak dlouho, dokud nám z povrchu nezmizí pěna…
Měkké a šťavnaté maso, které jde dobře od kosti, skvěle chutná díky dobře ochucené barbecue omáčce. Dlouhá příprava se v tomto případě rozhodně vyplatí. Žebra podáváme s…
Česnek nožem naplocho rozmáčkneme a nadrobno nasekáme. Všechny ingredience na marinádu, včetně česneku, prošleháme v misce.Maso zlehka osolíme (sójová omáčka je slaná…
Maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na přepuštěném másle necháme rozehřát na nudličky pokrájený špek a vložíme maso. Opečeme z obou stran dozlatova, až se…
Maso nakrájíme na větší kousky a osolíme. Na sádle zpěníme dozlatova cibulku. Přisypeme trošku kmínu a chvilku prosmahneme.Kousky bůčku vkládáme do hrnce, nejdříve ty,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jedlíkova cesta kolem světa: Na procházce Pekingem ochutnáte nudle i černá vejce
Cuketové bramboráky: Jak na ně, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny