Tvarohová štola s marcipánovou náplní, oříšky a ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenOba cukry smicháme s vejci, tvarohem, rumem a změklým máslem. Mouku smicháme s pudinkovým práškem, sodou, špetkou soli a postupně ji přidáváme k vaječné směsi s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oba cukry smicháme s vejci, tvarohem, rumem a změklým máslem. Mouku smicháme s pudinkovým práškem, sodou, špetkou soli a postupně ji přidáváme k vaječné směsi s…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!