Broskvový koláč z pudingového těsta
Recept ještě nebyl hodnocenPro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 278 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Vejce vyšleháme s cukrem, přisypeme mouku, smíchanou s práškem do pečiva, kakao, olej, mléko a vodu. Vymícháme hladké těsto, nalijeme ho na vymaštěný a vysypaný plech…
Zralé broskve nebo nektarinky pokud možno oloupeme a spolu s citrónovou šťávou, broskvovou šťávou nebo vodou a medem je rozmixujeme. Do sklenky nalijeme 100 ml…
těsto: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Vešleháme žloutky a pak olej. Chvíli společně prošleháme. Pak zlehka vmícháme mouku smíchanou s ořechy a těsto nalijeme do…
Umytý ledový salát natrháme na kousky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, vejce na půlměsíčky. Přidáme nakrájené broskve a vše v míse promícháme. Uděláme zálivku ze…
Smícháme v misce všechny ingredience na zálivku a dáme ji tak půl hodiny v chladu odležet, aby se promíchaly chutě.Na oleji si osmahneme na malé kousky (čím menší tím se…
Broskve v menší misce rozmačkáme na malé kousky a přilijeme šťávu z broskví, přidáme 3 lžičky krystal. cukru a 1 lžičku citronové, limetkové šťávy. Horkou vodu nalijeme…
Vychladlý korpus rozřízneme na dvě části. Dolní část pomažeme marmeládou a poklademe nakrájené broskve. Poté si připravíme krém. Mléko,šťávu z ovoce a pudinky v prášku…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Paleo dieta pro začátečníky: Jednoduchý týdenní jídelníček, který vám pomůže začít snadno hubnout