Rukolový salát pro milovníky kozích sýrů
Recept ještě nebyl hodnocenRukolovým lístkům odlámeme stopky, opereme ji a necháme řádně okapat. Hrušku taktéž omyjeme a neoloupanou pokrájíme na kostičky. Samozřejmě bez jadřince. Ořechy nahrubo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 028 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 40,00 g |
– nasycené | 28,00 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 10,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 960 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1,20 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Rukolovým lístkům odlámeme stopky, opereme ji a necháme řádně okapat. Hrušku taktéž omyjeme a neoloupanou pokrájíme na kostičky. Samozřejmě bez jadřince. Ořechy nahrubo…
Kozí sýr se změklým máslem rozmačkáme za pomoci vidličky a naředíme lehce majonézou a olivovým olejem. Dobře promícháme, dokud se vše krásně nespojí. Malou chilli…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
„Ryby nejím, protože smrdí.“ Vyvraťte dětem častý argument pomocí jednoduchého triku
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky