Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Recept ještě nebyl hodnocenVšichni milujeme recepty z jednoho hrnce či pánve. Je to snadné, rychlé a jednoduché. Vyzkoušejte kuřecí maso s tarhoňou, s vůní česneku a lehkou zeleninou a potěšte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všichni milujeme recepty z jednoho hrnce či pánve. Je to snadné, rychlé a jednoduché. Vyzkoušejte kuřecí maso s tarhoňou, s vůní česneku a lehkou zeleninou a potěšte…
Tento pokrm je ideální jako rychlý a lehký oběd. Drobné těstoviny podáváme se směsí orestovaných krevet, sušených rajčat, hrášku a oliv. Abychom dodali jídlu pikantnost,…
Nevařili jste nikdy s tarhoňou? Nejvyšší čas to napravit a tuto skvělou přílohu zařadit do jídelníčku. V tomto skvělém pokrmu tarhoňa přijme chuť hub i kuřecího masa.…
Připravte si šťavnatou vepřovou pečeni, která je perfektně dochucená a upečená do zlatova. Společně s ní si pochutnejte na paprikách plněných tarhoňou a sýrem, které se…
1) Na oleji na pánvi osmažíme osolené a opepřené maso s cibulí. 2) Přidáme houby, sójovou omáčku, česnek a dosmažíme. 3) V hrnci na oleji osmahneme tarhoňu do hněda. …
Tarhoňa si zvolna razí cestičku do našich kuchyní. Je velmi jednoduchá na přípravu a má všechny výhody těstovin. Ochotně přijme chuť masa, koření a zeleniny. Při…
Tarhoňa je úžasná těstovina s jednoduchou přípravou, která se zabydlela i v našich kuchyních. Doplněna voňavou slaninou, žampiony a aromatickými sušenými rajčaty bude…
Tarhoňa je vynikající druh těstovin s krátkou dobou přípravy. Dá se využít v mnoha receptech od polévek po sytá hlavní jídla. Zkuste ji připravit s masovo- zeleninovou…
Tarhoňu uvaříme podle návodu a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat a vychladnout.Vejce, cibulku, papriky a okurky nakrájíme na malé kousky. Hrášek, pokud je…
Kdo ještě neznáte tarhoňu, určitě vyzkoušejte tuto chutnou rychlovku. Tarhoňa jsou drobné nočky z nudlového těsta, které se skvěle hodí k masu a v této kombinaci jí dává…
Pokud hledáte inspiraci na svěží a rychlý jarní oběd, vyzkoušejte toto výborné "rizoto" z tarhoni a kuřecího masa. Medvědí česnek dodá jídlu skvělou vůni a díky smetaně…
Rozpustíme máslo a osmažíme na něm tarhoňu. Stačí krátce, jen aby se obalila tukem.Přidáme kmín, nastrouhanou mrkev a nakrájený pórek. Vše společně krátce restujeme,…
Tarhoňu nasucho orestujeme na pánvi. Po pár minutách začne chytat narůžovělou barvu. Přidáme 2 lžíce oleje a mícháme, protože se poměrně rychle zbarví do světle hnědé…
Sušené houby aspoň hodinu předem namočíme. Uzené maso nakrájíme na kostky, česnek utřeme.Na sádle osmahneme tarhoňu s drobně krájenou cibulí dohněda. Přidáme houby, maso…
Tarhoňu restujeme na oleji dokud trošinku nezrůžoví. V té chvíli ji zalijeme vodou-vždy 1 díl tarhoni a 2 díly vody. Osolíme a dáme do trouby. Pečeme, dokud se voda…
Roštěnky po obvodu nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a v rozpáleném oleji z obou stran orestujeme.Dáme stranou a do výpeku přidáme na kostičky nakrájenou…
Dáme vařit tarhoňu v mírně osolené vodě. Na oleji do skolovata orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, gothajík a zarestujeme. …
Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso,…
Šalotku nakrájíme na drobno a zesklovatíme na másle. Přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Vsypeme mouku a po zamíchání zalijeme studeným vývarem. Přidáme koření a sůl.Z…
Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a po chvíli česnek pokrájený na plátky. Krátce orestujeme, přisypeme tarhoňu a společně…
Maso omyjeme a přidáme do vařící, osolené vody s kořenovou zeleninou. Vaříme do měkka.Tarhoňu na kousku sádla opečeme do zlatova a zalijeme horkým vývarem z masa. Vaříme…
Tarhoňu orestujeme na dvou lžících oleje dozlatova. Zalijeme horkou vodou, cca 2 prsty nad tarhoňu. Osolíme a vaříme na nejslabším plameni asi 10 minut, občas promícháme…
Do hrnce dáme krky, srdíčka a žaludky, omytou rozpůlenou cibuli i se slupkou, rozpůlený česnek, libeček s bršlicí, koření, osolíme, zalijeme vodou a vaříme 2 hodiny.Po 2…
Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na kousky. Na sádle opečeme slaninu, přidáme cibuli a když zesklovatí i česnek, zamícháme a vsypeme tarhoňu. Neustále mícháme a asi…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská